Vi väntar en dag till

Måndag, måndag. Tur det fortfarande är helg för jag är inte redo för att ta mig an en ny vecka riktigt än. Som jag nämnde i min video som släpptes igår har jag vissa mål och ambitioner för detta året och för att allt ska gå som jag vill behöver jag sätta igång redan i morgon när det är en vanlig vardag och alla är tillbaka ifrån julledigheten. Och det innefattar bland annat att behöva ringa lite samtal, jag som HATAR att ringa i telefonen.. Men det är bara att ta tag i det, det är dags nu.

Så kommande vecka ser ut lite så, att börja beta av viktiga to-do saker. Samtidigt tampas med en förkylning. Annars finns det inga andra planer för veckan hittills, men det brukar alltid fyllas på saker under veckans gång. Men idag lever jag fortfarande i förra veckan, en sista helgdag och som det ser ut nu blir det en lugn dag hemma.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *