Veckans Lista

Nu har jag äntligen kommit fram till hur jag ska göra med veckans lista. Det var Emelie som kom med idén att jag kunde ha flera olika punkter och väljer lite olika varje vecka beroende på vad som passar in. Då blir det inte lika masigt och repeterande när jag kanske inte hinner byta vissa favoriter och såna saker! Vissa punkter kommer jag alltid ha men sedan kommer det vara vissa som varierar vecka för vecka liksom.

Veckans bästa
– Efter en skitvecka rätt ut sagt så var veckans bästa att Luckie kom hit. Det är så mysigt att ha han här!


Veckans Sämsta
– Mitt mående får klassas som veckans sämsta. Har ju inte mått så bra under veckan men det lugnade ju ner sig fram till fredagen.

Veckans godaste måltid
– Fredagens middag är nog lätt veckans godaste måltid. Då gjorde jag burgare på högrev, sååå gott! Och så var den rosa och fin inuti precis som det ska vara haha!


Veckans favoritbild
– Åh, Emelie tog en bild på mig och Luckie från tåget som jag totalälskar.


Planer för kommande vecka
– Nu kan det nog finnas människor där ute som läser detta och börjar fundera över hur jag tänker men denna vecka har jag endast en sak på agendan och det är att må bra. Jag kan inte ha ett normalt liv om jag mår som jag gjorde förra veckan så den här veckan ska jag fokusera mycket på mig själv och sedan har jag ju även en gäst här hemma som jag kommer lägga mycket tid på. Kvalitetstid liksom. Sedan till helgen, på lördag för att vara exakt så ska jag och M först passa svärisarnas katt och sedan ska vi Halloweenfest, jag firar ju egentligen inte Halloween men är bjuden på en fest med trevliga folk.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *