Vardagsrummet efter renoveringen!

Det är väl dags att visa upp lägenheten efter renoveringen som blev klar för snart en månad sen. Vi fick ju renoverat tre rum i vår lägenhet och jag tänkte idag börja med att visa vardagsrummet. Vardagsrummet saknar en tavelvägg men annars är det helt klart, till skillnad från andra rum som ändå trots renovering inte känns helt klara då det är vissa möbler som ska bytas ut framöver och sådant men kommer visa allting så som det är nu för lär nog dröja länge tills det kommer kännas helt färdigt liksom.

Men nu till vardagsrummet. Vill ni se hur det såg ut innan, vilket jag verkligen rekommenderar för då ser man hela skillnaden ordentligt så finns det gamla inlägget HÄR

 Jag är sååå nöjd här inne. Det är mitt absoluta favoritrum och har liksom den stilen jag vill att hela lägenheten ska gå i! Har liksom äntligen hittat en stil som jag verkligen gillar känner jag!

Så det var vardagsrummet. Ska visa er köket och matrummet också efter renoveringen men det kommer en annan dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *