Trött på att vara trött

Igår kväll kände jag att jag fick nog, nu orkar jag inte ligga på soffan längre och må dåligt eller ha ont någonstans, så trött på det, så trött på att vara sjuk. Och med den inställningen vaknade jag piggare, i och för sig sov jag till halv tio men jag var piggare och har inte heller lika ont i magen som tidigare dagar. Så nu håller jag tummarna på att det kanske är sista dagen med krångel idag. Har oavsett inte riktigt lika mycket tid att inte sitta och göra någonting, först och främst så behöver jag plocka i ordning hemma så det är ordning och reda inför helgen, funderar för övrigt på att helgvlogga med start i morgon efter lunch typ. Och sedan idag måste jag ta mig till stan för att köpa blommor, vi ska nämligen på det tråkigaste någonsin i morgon, på begravning. Min morbror gick bort för inte alls länge sedan och i morgon ska vi åka fram och tillbaka till Årjäng på förmiddagen för att gå på begravningen. Men efter det, då får helgen börja.
Så, städa lite, köpa blommor och laga en ordentlig middag för första gången denna vecka står på dagens agenda, mycket för någon som legat på soffan sedan i söndagskväll haha.


Kolla in lockarna förresten, testade ”strumpmetoden” i natt, dock med torrt hår men ska testa igen med fuktigt hår i natt och blir det bra och hållbart då så kan jag berätta mer om det lite längre fram men jag älskar ju att testa nya sätt att få fint hår utan värme!

1 kommentar

  1. Febe psman

    ❤️ ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *