Tisdag & fint väder

Woopsie, Tisdag eftermiddag och jag har inte bloggat sedan i söndags. Så kan det bli när livet tar över, har inte hunnit uppdatera faktiskt!

Men jaja, ny vecka och sånt där då. Jag har jobbat samt dragit igång en veckovlogg. Planerna för denna vecka är jobb blandat med vlogg då, och så ska vi börja helgen med att gå på Luciatåg på fredagkväll. Helgen i övrigt är ganska fullspäckad, men de planerna tar närmare helgen!

Idag visade vintervädret från sin fina sida, det snöade igår och jag vaknade idag upp till en vit mark och solsken, så jag tog mig en promenad till stan för att handla lite. Jag älskar sådana dagar när det är riktigt kallt, solen skiner och snön ligger på backen, vinterväder från sin finaste sida verkligen! Men nu när jag kom hem blev jag så himla frusen så tog nu ett break på soffan och hoppas på att få tillbaka värmen innan jag ska ta tag i nästa punkt idag, idag blir det nämligen ett ordentligt städ i sovrummet och så ska jag byta sängkläder och sånt dära.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *