Sömnbrist & ont i örat

Asså nej vilken natt jag har haft. Det började precis när jag hade bestämt mig för att lägga ifrån mig mobilen och skulle sova, skulle först bara starta en podd då jag inte kan somna om det är tyst när jag är ensam hemma men så hade vårat internet lagt av. Jag startade om allting tre gånger innan det en timme senare kom igång, då hade jag ju legat och vridit och vänt mig i sängen i över en timme och var lagom tålmodig. Men nätet kom igång, jag startade podcast och ca en halv timme senare hade jag lyckats varva ner igen och somnade. Så vaknade jag en timme senare och hade ont i örat. Jag har misstänkt i typ två veckors tid att jag antagligen har mycket öronvax i vänster öra och ibland då och då har det gjort lite ont och i natt drog det igång ordentligt. Då låg jag ytterligare en och en halv timme och vred mig i sängen då jag inte kunde somna eftersom det gjorde ont i örat. Tillslut somnade jag, kollade på klockan senast 03.38 så någon gång efter det somnade jag och sov en stock fram till halv nio. Då beslutade jag mig för att kliva upp och trotsa min telefonfobi och ringa till vårdcentralen angående örat. Fick en telefontid med en sköterska någon timme senare som ordinerade lite självvård, revaxör och öronsköljning hemma att testa först och blir det inte bättre skulle jag ringa igen så skulle jag få en tid. Så efter att M vaknat idag åkte vi till Apoteket och köpte det jag behöver och jag har nu kört runda 1, örondroppar och öronsköljning. Man kunde göra på två sätt, ett snabbt och ett långsamt och jag har testat det snabba men ska göra om istället. Så ska sova med örondroppar och bomullstuss och skölja i morgonbitti och hoppas att det rensar då. Men uuh va töligt känner jag, tur att jag är omvårdare haha.
Allt detta mas har gjort mig trött. Jag tänker inte göra något vettigt mer idag, är så trött och vill bara ligga på soffan, så detta tänker jag göra också!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *