Simning, shopping & vildsvin

Klockan är inte ens tre ännu och idag har vi hunnit med massor! Vaknade vid nio, gick upp och käkade lite frukost och en timme senare var jag och M på simhallen! Spenderade lite drygt en timme där och sedan for vi till Säffle för jag behövde köpa lite nya underkläder, 3 för 2 på Kappahl var en bra deal, precis rätt modell jag gillar också! Sedan tillbaka hem till Åmål och där tog vi en sväng på marknaden som är idag. Åmål har nog den minsta marknaden jag vet men vi köpte i alla fall lite rökt vildsvin! Är så svag för viltkött och det var rätt bra pris, så ikväll ska vi mysa med lite ost, kex och då även viltköttet! Det ser jag framemot! Men nu spenderar jag en stund på soffan, är så skönt att inte göra något en stund innan jag ska dra igång med middagen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *