Schär Glutenfri Pizza

Inlägget är i samarbete med Buzzador

Ni vet ju att jag har en kärlek till pizza. Ingenting går upp emot en bra pizza ibland och då kan ni tänka er att jag blev glad när jag fick mail om att jag skulle få testa Schärs nya pizza. Detta är en pizza som passar både mig och M då den först och främst är laktosfri och även sedan glutenfri så slipper jag den där uppblåsta magen jag får efter att vi käkat pizza. Jag hade egentligen inte så stora förväntningar på den här pizzan då glutenfria produkter oftast inte är jättegoda. Jag skulle ju behöva äta glutenfritt egentligen men jag gör sällan det då det inte smakar lika bra, men vet ni, ska jag köpa fryst pizza framöver så kommer jag välja Schärs pizzor för denna vi fick testa var riktigt god! Riktigt god pizzabotten och smakrik pizza.

Bontà d’Italia glutenfri Pizza från Schär – Nu med mer fyllning och ännu godare pizzabotten! Njut av klassiska italienska smaker − färska tomater, italiensk mozzarella, extra olivolja, krispigt stenugnsbakad botten och råvaror som får det att vattnas i munnen. För att alla är värd en äkta, italiensk pizza!”

Dessa pizzor finns i två varianter, Margherita och Salami och jag testade Margherita. Trots att detta bara var en ostpizza var den väldigt smakrik men jag toppade den även med lite kebabsås, för man är väl inte en typisk svensk pizzaätare om man inte har kebabsås på pizzan? Haha.
Så detta blev vår kvällsmat idag, jag och M delade på en sån här pizza innan han for till jobbet nu ikväll och det räckte precis lagom nu på kvällen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *