Sammetscravings

Sammetstrenden fortsätter och så gör mina cravings för fina inredningsdetaljer i sammet. Alltså sammet är nog det finaste materialet jag vet, känns lyxigt, stilrent och passar typ överallt.
Så, vad hittar vi på Bexx’s wishlist när det gäller sammet just nu?


Allra, allra överst på min wishlist hittar vi den ökända sammetspuffen ifrån Jotex. Det känns ju som att alla har den just nu och jag förstår varför. Hade någon gett mig tvåtusen kronor att slösa på inredning så hade jag lätt klickat hem den med en gång! Sedan är jag även sugen på att skaffa en gammelrosa lampskärm till matrummet istället, känns som ett en liten färgklick i fönstret hade gjort väldigt mycket! Och det börjar även bli dags att förnya lite kuddar i soffan, och vad vore inte bättre än fina kuddar ifrån Mio, en i krossad sammet för att bryta av lite. Och sist ut är förvaringslådor ifrån Clas Ohlson, tänk att sätta dessa fina i sammet i min nymålade Kallaxhylla ifrån IKEA, det hade jag verkligen inte tackat nej till!
En liten (läs stor) lottovinst hade suttit på sin plats ibland känner jag när jag tänker över alla planer vi har för vårat hem haha.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *