Så här vill jag ha mitt sovrum

Alltså vet ni hur synd det är om min sambo? Hela tiden får han höra, ”det här vill jag ha”, ”sån här borde vi istället ha”, ”så här ska vi göra framöver”. Det är mitt intresse för inredning som bara växer & växer som talar och hela tiden letar efter nya projekt här hemma. Mitt senaste projekt tillkom ju häromdagen när jag gick och köpte ett nytt överkast, och med detta överkastet så kom även en massa planer. Så jag tänkte dela med mig av ett litet kollage över framtida inköp jag vill göra för att få ett sovrum som går i samma stil som jag vill ha hela lägenheten i! Jag älskar att göra såna här kollage och gå igenom vad man vill ha och så, det är så roligt att kika runt på nätet efter fina saker haha.

Och nu tänker ni, herregud va mörkt och färglöst. Men tänk er detta, en grå säng med gammelrosa överkast, och sedan smådetaljer i gammelrosa, och gröna växter. Detta är just nu mitt drömmöblemang till sovrummet. Gråa sammetsgardiner, dessa på bilden är ifrån Mio men kommer nog köpa andra som är lite billigare än dessa då dessa ligger på 599:- och jag hittat billigare som ser typ likadana ut. Men annars så, serien Tromsö från Mio har jag fastnat för, och sedan vill jag ha en stor avlång spegel ovanför byrån. I vasen som ska stå på byrån vill jag antingen ha Pampasgräs eller Ormhassel och sedan något annat fint på byrå i rosa eller koppar. Just de, knopparna på byrån och sängborden vill jag givetvis spraya i kopparfärg också! Vi får väl se när den dagen kommer då allt detta kommer stå i vårat sovrum, prioritering är först gardinerna och sedan sängborden faktiskt då de vi har nu är lite för låga, ena trasigt och i allmänhet inte bra haha.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *