OM MIG

Hej, vad kul att du hittat hit. Rebecca Åsman heter jag som driver den här bloggen, jag är 24 år och bor i Dalslands enda stad, Åmål. Jag är egentligen från en liten ort i Värmland men av bara slumpen hamnade jag i Åmål och träffade vad jag tror är mitt livs kärlek, Mathias, som jag i bloggen kallar M.

Om dagarna gör jag egentligen lite allt möjligt, jag läser undersköterska på Komvux men har en rad olika intressen som jag brukar dela med mig på min blogg. Jag har en kärlek till smink och skönhet, gillar inredning, matlagning och har under senare tid fått en kärlek till blommor & växter. Så allting som faller mig in kan ni läsa om här, en salig blandning om man säger så.

Jag är en otroligt rastlös människa, vill gärna alltid ha något på gång eller något att göra i alla fall så sitter gärna inte hemma dagarna i ända och bara glor på teven, det är väl därför jag har så många intressen kanske, It keeps me busy, så att säga. Annars är jag en glad och framåt människa som inte tackar nej till mycket.

Jag har bloggat så länge jag kan komma ihåg, av och till i alla fall. Men det är egentligen inte förrän senaste året som jag faktiskt insåg vilken stor del av mitt liv det är. Jag är bloggare, jag kan liksom inte vara utan blogglivet. Jag har testat på diverse olika portaler och har känt den senaste tiden att jag vill ha en seriösare plattform, det var där United Influencers kommer in och Mikz.com, där ni läser detta idag. Här kommer jag stormtrivas, hoppas ni också gör det :)