Nya gardiner & lite annat

God förmiddag på er! Innan jag drar igång med allt Nyårsfix så tänkte jag visa er vårat matrum. Jag nämnde ju för några dagar sedan att jag höll på att sy gardiner dit in och nu hänger dem fint på sin rätta plats, och så har jag även gjort om lite och så där inne så det kan ju va kul för er att se tänkte jag. Nya gardiner i krossad sammet, nya bordstabletter och nytt på skänken, jag älskar förändringar haha!
Dock tänkte jag inte på att ta några aktuella före bilder på matrummet innan jag rev ner de gamla gardinerna men har ju några bilder i arkivet så ni får se på ett ungefär hur det var i alla fall.
Före:


Och efter:


Dock har jag börjat fundera på om jag efter tre år vill ha en ny taklampa.. haha! M blir väl nästan tokig på mig snart som ska göra om hela tiden och ska ha nytt jämt och ständigt haha. Inte för att jag kommer börja leta efter en ny lampa just nu men jag har börjat gå i tankarna i alla fall, en vit känns inte riktigt passande längre liksom. Men jaja, nu är det dags att tänka på denna dagen, nyårsafton. Vad ska ni göra? Jag ska först slå till med ordentlig middag här hemma så Emelie & Björn kommer hit och käkar och senare under kvällen så drar jag och M på ordentlig nyårsfest. Då och då gillar jag att festa till det och idag blir en sådan dag, men oftast föredrar ju jag lugn och ro hemma haha.
Ha en trevlig Nyårsafton så hörs vi nästa år! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *