Ny vecka igång

Typiskt måndagshumör igår, därav bristen av uppdatering här. Och så jobbade M söndagsnatten vilket rör till det med dagarna för oss båda, jag trodde det var tisdag igår eftermiddag haha. Man har ju liksom sina rutiner men vips, var femte vecka blir det lite annorlunda och extra rörigt, så hela veckan kommer jag få tänka till en extra gång för vilken dag det är haha.
Veckan började däremot med lite goda nyheter i alla fall, jobbmöte på onsdag. Eller ja, jag hoppas att det är bra, det vet jag ju inte men av det vi pratade om i telefonen så verkar det bra i alla fall. Det börjar ju bli dags att få komma ut på lite timmar så det ska vi prata om i morgon.
Men idag är det tisdag, jag har precis suttit en stund och sminkat mig, rotade fram en ögonskuggspalett som jag inte använt på riktigt länge så det var kul att testa den igen och är resultatet hållbart så får det nog bli en fortsättning på den, fina färger i alla fall! Nu ska jag i alla fall sätta mig och redigera på söndagens youtube-video och sedan får vi se vad denna dag har mer att erbjuda.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *