Nu ska vi tapetsera!

Åh vad glad jag blev i morse när det plingade på dörren och det stod en målare där. Visst att det var en aning pinsamt att jag stod i pyjamas och eyeliner på ena ögat bara (höll på att sminka mig) men jag blev väldigt glad när han sa att han har tid redan på måndag att dra igång. Köksluckor ska omlackeras och det ska målas om i taket i köket och matrummet, samt nya tapeter i matrummet, köket och vardagsrummet. Så han lämnade över två böcker, och vi har helgen på oss att bestämma oss vilka tapeter vi ska ha. Jag har bläddrat igenom dessa böcker rätt snabbt nu en gång och det kommer bli ett svårt val. Jag vet liksom inte hur vi ska tänka, ska man göra vita simpla tapeter? Eller våga sig på grå eller nåt annat? Och hur ska jag och M kunna komma överens.. haha. Det kommer bli svårt, det känner jag! Och det kaoset som kommer bli.. Vi har att göra i helgen helt enkelt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *