Nu ska jag blogga om dig, Luckie!

Nu kör vi, Luckie på besök Dag 1.

Jag vaknade vid sju i morse, lite för tidigt men jag är inställd på åtta och det hade ju blivit vintertid. Så det var faktiskt en väldigt tidig morgon, men det gjorde inte så mycket då jag vid halv nio skulle följa Emelie till tåget. Det var dags för henne att lämna mig och jag skulle få ta hand om hennes hund i några dagar.

Så gick vi hem, Luckie & jag. Käkade frukost och kollade på youtube, Luckie var inte så övertygad över Helen Torsgården och alla hennes djur men man kan inte alltid hitta något att kolla på som passar alla. Det var inte heller okej att vara ensam första timmarna han var här utan Emelie, så han skulle promt följa med in på toaletten också. Men det gick över under dagen som tur va!


Och efter att jag gjort lite saker hemma så var det dags för långpromenad. Tog med mig Mathias också och tog en timmes promenad i Örnässpåret!


Sedan var det middagsdags. Tacopaj! Luckie fick dock inte paj, han fick vanlig hundmat, och kanske pyttelite köttfärs innan jag kryddade den haha.


Och sen fortsatte jag göra mina vanliga saker och nu har vi precis kommit in efter en promenad igen. Nu blir det nog mys i soffan resten av kvällen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *