Njae, jag vet inte ja.

Alltså oj, det har varit en ny upplevelse måste jag säga. Igår kväll. Som jag nämnde skulle vi till våra grannar på fest eller spelkväll eller vad det nu var. Jag vill verkligen minnas att M sa att vi skulle spela spel och så var det typ något annat par där också bara, men så var det inte. Det var fest, med inte alls många jag känner haha. No offense till de som var där eller våra vänner men det var verkligen fel kväll för mig att vara med nykter. Jag, tyst som en mus, bland folk jag inte känner och sitter och smuttar på ett jätteäckligt alkoholfritt vin. Ja precis, det där vinet jag köpte var verkligen ingen hit. Det var en blandning av saft och kall glögg. Så summan av kardemumman, jag är just nu väldigt osäker på om jag kan festa utan alkohol, jag är nog för introvert haha.

Det känns nästan lite tragiskt, att jag känner att jag måste ha alkohol för att ha roligt, men det är inte riktigt så jag menar. Jag behöver det för att festa med nya människor, men ha trevligt med redan bekanta är ju inga problem. Kommande helger lär se annorlunda ut än fest tror jag just nu.

Men till det positiva då, så himla skönt att vakna upp i morse med vetskapen att det ändå var en trevlig kväll och kul att umgås med folk samtidigt som att vara pigg och inte bakis eller något. När man idag mår prima och är pigg så väger det liksom upp, det var helt klart värt att inte dricka alkohol igår. Så skönt. M är ju dock lite bakis och så, så det blir fortfarande en lugn dag hemma bara men skönt att inte må dåligt. Och det bästa, ingen bakisångest, som varit en god vän till mig senaste månaderna.

Vi käkade god mat innan vi gick på fest i alla fall, halloumiwraps. Och så min favoritöl till det. Den smakade nästan lika gott som den vanliga med alkohol i.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *