Mycket att göra på en och samma gång!

Hej er på och trevlig Måndag! Den här veckan ser jag framemot, en bra gott & blandat vecka helt enkelt har vi nu framför oss! Dock känner jag mig lite överväldigad just nu denna förmiddag då det känns som att jag har för mycket som jag vill göra på en och samma gång. Väääldigt mycket redigering då jag filmade en helgvlogg nu i helgen som kommer bli på tok för lång, och sedan har jag mycket att göra hemma.

Vi var faktiskt en sväng till IKEA igår och köpte nya sängbord, så himla kul och äntligen känner jag. Så denna förmiddag har jag försökt få i ordning på dem, monterade dem igår men idag har jag målat om knoppen och gjort plats för dem, så snart färgen på knoppen har torkat ordentligt så ska dem få flytta in! Även ett Rusta-fynd håller på att få färg och jag vill typ bara klar med en gång, så allting på en gång vill jag göra idag typ haha! Så det är väl denna dagen, bara att beta av alla mina punkter på to-do-listen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *