Mitt lilla DIY-projekt

Nu är det dags att tjata om vardagsrummet igen, steg ett är klart nämligen. Mitt lilla DIY-projekt som jag planerat för så länge, jag har nämligen gjort om en lampa. Jag har ju länge haft en lampa som jag gjort själv, en gammal vinflaska och lamphållare ifrån Clas Ohlssons, men den kändes inte helt rätt här hemma, så först köpte jag en ny lampskärm, en i svart sammet känns helt rätt i mitt hem och det gjorde ju så mycket och sedan av bara slumpen så kärade jag ner mig i en lampa på Elon, en kopparfärgad lampa som såg ut som en flaska och den hade svart skärm också och då kom jag på iden att jag borde måla min flasklampa så lär den ju i alla fall likna den på Elon lite. Och idag blev den färdig, sprayfärg ifrån Biltema och en lampskärm ifrån Dollarstore, det blev så bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *