Mios vårnyheter är här!

Jag är ju som ett barn på julafton varje gång Mio släpper nyheter. Igår damp det ner ett mail om att deras vårnyheter är här, samt den älskade rabattchecken som alla inredningstokiga ser framemot.

Jag har inte hunnit att gå igenom allt ännu, men jag hittade direkt lite fina guldkorn. Det första jag såg var en vas, jag kan inte vara den enda som föll för den direkt. Jag har inte kunnat sluta tänka på den sedan jag såg den haha. Även lite nya färger i bland deras textilier. Något som verkar bli inne nu i vår är ljusare färger, ljusbeige samt ljusrosa verkar vara en trend hos Mio bland textilierna. Och jag är faktiskt lite sugen på att byta ut mina gammelrosa textilier till dem ljusrosa. Det borde bryta av riktigt bra i mitt mörka hem tror jag!
Här kommer i alla fall tre stycken favoriter hos mig än så länge, jag kommer garanterat hitta fler, speciellt när jag ska besöka Mio själv för att utnyttja min rabattcheck och inhandla lite nya vårdetaljer. Men vasen blir ju ett självklart val i alla fall!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *