Mellomys

Hej på er! Asså jag la verkligen bloggen åt sidan den här helgen, jag vet inte varför men jag tänkte på helt andra saker. Jag vloggade fredag-söndag så nu i veckan får ni ändå se vad jag gjorde i helgen, ska bara redigera klart videon!
Men det var en rätt så bra helg med massa mys, och start för Melodifestivalen så klart! Men annars hände egentligen inget annat mer så.
Nu är det ny vecka, jag börjar veckan med tvättmorgon, så sjuuukt mycket tvätt hemma då det gått ett tag emellan maskinerna då jag var sjuk och missade förra veckans tvättid. Så idag försöker jag komma ikapp det men ligger ändå en maskin efter, så jag hoppas att jag kan boka in en till tid denna vecka så det blir färdigt..
Denna vecka är planerna att lägga mycket fokus på sociala medier, jag vill få idéer och inspiration för att skapa bra content till både blogg och youtube så ska försöka planera upp bra saker framför mig nu. Har jag bara en plan och bra idéer så blir allting mycket roligare, och det är ju en liiiten svacka på blogg-fronten, som det kan bli ibland. Så det är bara att försöka ta sig ur den och kämpa vidare haha. Men ringer telefonen och säger att tvätten är klar nere i källaren, så dags att ta tag i det igen då haha.

Här har ni förövrigt en godare dessert än vanligt. Jag lagade denna i lördags till Mellomyset, vill ni veta hur jag gjorde den så vänta in vloggen där jag visar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *