Måla, måla, måla, måla

Idag hade jag ställt klockan på åtta. Det är en del att göra de sista dagarna på året, i alla fall för mig som vill starta året med en nystädad lägenhet med ordning & reda så därför ställde jag klockan så tidigt. Vi började dagen med att åka till Säffle, handla lite saker på Dollarstore och sedan veckohandla på Kvantum, den matbutiken gillar jag verkligen. Och efter vi kom hem  har jag målat & målat & målat & städat lite. Jag har förhoppningsvis målat färdigt nu och kan börja dagen i morgon med att städa bort alla färgburkar, det är kul att måla men ännu roligare att ha ett färdigt resultat. Så lägenheten börjar bli sig själv igen nu, inte lika stökigt, så skönt.
Så det var min lördag, måleri och städ bara typ haha. I morgon ska jag städa klart och sedan förbereda efterrätt och det jag kan inför nyårsafton!
Men nu får det nog snart bli lördagsmys i soffan och kolla på lite Game of Thrones och bara chilla sen resten av kvällen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *