Lyko Haul

Idag fick jag äntligen paket ifrån Lyko med min Black Friday-shopping. Jag har nämligen tänkt att göra fransförlängning igen, gjorde det några gånger för ett par år sedan och minns att det tog lång tid, var pilligt men blev snyggt och betydligt billigare än att gå till salong. Så jag ska ta upp den sysslan igen och passade på att handla på Lyko under Black Friday när de hade 3 för 2 på typ allt. Dock blev leveransen lite fel, köpte två likadana paket med individuella fransar men fick två olika, men Lyko ska skicka en till med rätt förpackning utan krångel så jag är nöjd ändå, så nu lär jag ha fransar till förhoppningsvis tre omgångar!

Hade det varit intressant för er förresten? Att jag visar hur man gör, går igenom viktiga punkter och så? Är ju en del att tänka på menar jag för att inte sprida bakterier bland annat. Det blir inte nu den första gången jag gör det utan kan göra det gången efter det i så fall!

Jag tänkte redan i morgon förmiddag göra första omgången av fransar, så har nu ikväll pysslat med att färga mina egna fransar, trimmat luggen och såna saker :) Men nu ska jag mysa i soffan framför Youtube

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *