Luckies sista dag – Ett foto i timmen!

Idag är det Luckies sista dag här hemma. Emelie kom i eftermiddag men ska sova över tills i morgon innan hon & Luckie åker hem! Jag vaknade upp i morse och hade lite feeling för att köra ett foto i timmen! Så idag får ni vara med på min dag på riktigt!

Klockan ringde halv åtta, låg kvar i sängen en stund innan det var dags att klä på sig och gå ut!

Det blev en kaos-startad morgon dock då Luckie var hård i magen och avföringen inte kom ut riktigt som det skulle. Det slutade med att de fastnade i pälsen där bak och vi fick duscha. Jag har aldrig duschat Luckie men han var världens snällaste, stod still och väntade på att jag skulle bli färdig, bästa vovven!

Sedan tog vi det lugnt i soffan, kollade på Gilmore Girls och jag käkade frukost!

Sedan vattnade jag lite blommor!

Men när jag gick runt hemma med vattenkannan började jag få lite feeling att ändra om lite, så det gjorde jag! Vardagsrumsfönstren var först ut för lite ommöblering! Har tidigare bara haft växter ståendes men nu ville jag minska lite på dem så att jag hade plats för något annat också, och här blev jag riktigt nöjd!

Sedan var det dags att gå ut med Luckie. Pratade med Emelie i telefonen samtidigt som vi tog en promenad i skogen!

Efter promenad måste man givetvis vila!

Och efter vila var det dags att fortsätta greja! Har ändrat om i alla fönster och ändrat om lite småsaker också!

Dags för lite eftermiddagskaffe och lite kortspel med M!

Och så äntligen dags att möta upp Emelie vid tågstationen! Det var en glad vovve när matte klev av tåget!

Och så bjöd jag Emelie på middag, mästerkocken lagade korv med bröd haha. Typisk torsdagsmiddag i vårt hushåll!

Sedan var det chill i soffan en stund!

Och promenad med Luckie!

Sedan dusch! En lång och skön dusch satt rätt på plats denna kväll! Nu är jag fräsch inför helgen!

Och ännu mer chill i soffan! Och Hayday givetvis!

Och ännu mer chill!

Och nu är det dags att avsluta den här dagen och krypa ner i nybäddad säng! Tack för idag, vi hörs i morgon!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *