Luckie på besök – Dag 4

Jag har nästan glömt bort att uppdatera om den här dagen men får väl passa på nu i reklampausen på Bonde söker fru innan jag glömmer helt!

Idag har det varit en rätt bra dag. Det var trötthet i morse dock då jag var vaken en stund i natt då det åskade. En halv sekund mellan åska & blixt, så åskan var ju verkligen här och det var lite otäckt tyckte jag, så var lite trött i morse när klockan ringde!

Men annars har det vart en bra dag, sista riktiga heldagen själv med Luckie då Emelie kommer hem i morgon eftermiddag. Solen kikade fram några timmar och då tog jag och Luckie en timmes promenad samtidigt som jag hade Emelie & Björn i luren. Och så har jag bakat pizza! Riktigt tunn botten och god topping, så det var gott! Däremot har latmasken sagt ifrån idag, har inte gjort något mer vettigt även fast jag har lite saker att göra här hemma. Det är ju viktigt för mig att hålla i ordning och ha det fint, men jag får väl ta tag i det i morgon!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *