Luckie på besök – Dag 2

Måndag, måndag, måndag. Måndagar är ju ofta lugna och det har den sannerligen varit idag! Dock vaknade jag rätt tidigt, fortfarande på grund av vintertid men på ett sätt är det väl bra. Har egentligen inte gjort så mycket idag, tvättat två maskiner i tvättstugan och bokat ny tid på söndagkväll så jag kan tvätta efter vårat hundbesök. M är ju egentligen lite allergisk så får ju vara lite extra nogrann med att städa och tvätta efter vi haft besök, men annars har vi tagit det lugnt för de mesta.

Luckie sov nästan hela natten på golvet på en bädd jag gjorde i ordning åt honom, eftersom att M fortfarande hade helg så blev det trångt i sängen men så fort han gick upp fick Luckie komma upp i sängen och sova. I natt är jag själv, så då får han sova hela natten med mig i sängen.


Men det räcker inte att sova på natten bara, utan det ska även sovas massor i soffan under dagen. Gärna nerbäddad haha!


En förmiddagstur där vi även fick med M ut en sväng!


När man kommer in och tar av sig vintertäcket, då har man en glad vovve som pussas jättemycket!


Och efter promenad blir man ju hungrig givetvis!

Och så måste man hinna kvällsmysa lite med M innan han ska sova för att orka jobba hela natten!

Så börjar denna dagen gå emot sitt slut. Det är soffmys för resten av kvällen här, som vanligt om kvällarna! Jag har precis lagt ansiktsmask, efter bara några få dagar av kyla började ansiktet torka utifrån och in så fuktmask fick det bli nu ikväll, så behövligt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *