Lowlights

Pillerknaprandet fortsätter, snittar alltså 15 tabeller per dag just, 6 penicillin och sedan maximal dos av värktabletter. Är så trött på tabletter nu så att jag vill kräkas, hatar verkligen att behöva svälja ner större piller.. Men det känns i alla fall som att jag är lite på bättringsvägen, svullnad har avtagit lite för var dag, så skönt, smärtan går upp och ner hela tiden. Igår pallade jag mig ut en sväng, en liten tur till affären och köpte lite gofika och idag när jag vaknade kände jag mig ytterligare lite piggare. Så idag har jag unnat mig, har sedan ett tag tillbaka varit sugen på att färga lite lowlights, alltså slingor med mörk färg och jag köpte färg i torsdags och tänkte färga i fredagsmorse men det blev ju inte så, men idag gjorde jag det! Blev rätt så bra, hela håret fick liksom en brun underton och jag tror att jag vill fylla på med lite mer mörka slingor för att få en kallare underton än vad det är nu. Eftersom jag slingar istället för att färga hela håret så finns det skiftningar från mitt blonda och en utväxt kommer inte heller sticka ut så mycket men med ett gäng lite ännu mörkare slingor så tror jag att det kommer bli toppen, perfekt nu när det ändå är höst!

Annars idag är det en lugn måndag, en lugn vecka väntar nu framför mig, jag är egentligen sååå uttråkad av att ligga hemma men orkar inte så mycket ändå. Vill bara att det ska bli onsdag så tandläkarbesöket kan bli överstökat, ser inte framemot tandutdragning då jag är rädd för att det kommer göra ont och sedan vara jobbigt efteråt och så men framåt helgen borde ju det släppa och jag kan leva normalt igen eller? Vill bara att allt ska vara över känner jag..

Tur det finns bra filter på instastory så att man i alla fall ser liiiite piggare ut än vad man kanske är, ville bara mest visa er hårfärgen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *