Lördag med en nypa ångest

Det var en så konstig lördag idag, vaknade upp till en tom lägenhet då M jobbade. Men han kom hem vid ett, och då åkte vi direkt för att hämta en sak jag köpt på Köp & Sälj på Facebook, kan visa er vad när den kommit på sina rätta plats men sen när vi kom hem gick den här dagen bara utför. Jag var på lite dåligt humör, lättirriterad och sånt men försökte ändå göra det bästa av dagen liksom. Men efter middagen så satt vi i soffan och jag kände att ångesten kom krypande, låååångsamt. Sån där jobbig, generell ångest liksom, och tillslut blev det tyngre att andas och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Fy säger jag bara, det är så jobbigt när det händer. Men det gav sig tillslut, jag hoppade in i mjukiskläder och vi åkte till affären och köpte lite lördagsgodis och nu myser i soffan framför en film. Det får räcka så för idag känner jag, ingen ide att försöka göra något annat.

Hoppas att ni har en bra lördag <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *