Lite stress!

Äntligen en ledig helg. Har bara jobbat tre dagar denna vecka men det avslutades med lite psykisk stress som orsakade ett litet magkatarrs-anfall så var gött sliten igår efter jobbet och såg framemot en bra helg. Det är nog inte riktigt så intressant att skriva här vad det var som orsakade stressen, men det är ju tur att jag kunde ställa upp och jobba igår kan jag säga i alla fall! Så efter att ha oroat mig lite extra under torsdagskvällen så vaknade jag sedan mitt i natten och kallsvettades och hade såna kramper i magen, men jag kunde inte sjukanmäla mig så det var bara att käka lite omeprazol och hoppas på det bästa. Det gick i alla fall bra, magen var bara lite instabil under dagen så vågade knappt äta på hela dagen.

När arbetsdagen äntligen var över och jag fick helg var det snabbt hem och svira om inför helgens första kalas, barnkalas för lille G som fyllde 5 år. Bra kalas och glatt födelsedagsbarn! Sedan åkte vi hem och M överraskade mig med en box vin, som jag behövde haha! Det var sååå gott med ett glas vin igår kväll, perfekt tajming.

Idag lördag är det oxå full rulle. Ska iväg till stan om en stund i ösregnet och hitta en liten present för att vi i eftermiddag ska åka på 40-års fest för min svåger, ska bli så kul. Så det blir en lite lugn dag först men sedan fix och vid halv fyra ska vi åka! Och där blir vi ju hela kvällen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *