Life update

Hej på er, hoppas att allt är bra med er. Jag har inte uppdaterat något alls under veckan och jag har även velat lite fram och tillbaka om jag ens ska berätta varför jag varit tyst.

Under den senaste veckan har jag egentligen inte mått så bra, det började ju redan förra fredagen då jag berättade för er om att det var en skitfredag men det fortsatte på det spåret. Och natten till torsdag kom min psykiska ohälsa ikapp mig, jag vaknade strax efter klockan tre på natten med hjärtklappning och en panikkänsla som hette duga, och på det så började jag gråta hysteriskt, just paniken och hjärtklappningen gick över ganska fort men sen fortsatte liksom tankar av oro fram till morgonkvisten när M kom hem. Jag hade alltså haft en panikångestattack. Senast det hände mig var ca 2 år sedan och nu går jag med rädslan att det ska hända igen. Jag låg vaken till klockan sju på morgonen, då M kom hem från jobbet och jag satte igång och grät som aldrig förr igen men han tröstade mig och sa fina och bra saker för att lugna mig. Och det hjälpte ordentligt, jag behöver tydligen höra regelbundet att jag är älskad trots alla mina negativa sidor.

Idag har jag däremot sovit hela natten, och mår mycket bättre. Det pendlar ju så extremt, ena dagen känner jag mig värdelös och andra dagen så är det som att föregående dag inte ens existerade och jag mår toppen. Och det är en bra dag idag. Jag försöker blicka emot den här helgen positivt. Ikväll ska det mysas framför Idol med ostbricka tänkte jag, i morgon ska vi på middag hos M’s morföräldrar och så kommer Emelie och Luckie hit. Söndag till torsdag ska jag nämligen få ha Luckie hemma hos mig utan hans matte, och jag ser faktiskt fram emot det riktigt mycket. Ska bli så mysigt att få mysa med min favoritvovve i soffan om kvällarna när jag är ensam, ta långa promenader och sådant. Det är nog precis vad jag behöver!

Men nu tänkte jag önska er en trevlig helg, jag ska gå ut i köket och skriva inköpslista inför kommande veckohandling. Jag ska försöka uppdatera som vanligt nu framöver och jag tänker att det kanske kan vara extra roligt för Luckies matte om jag uppdaterar mycket under veckan, men vi får väl se hur det blir med den saken.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *