Kvibille Ädel Mild

~~ Inlägget är i samarbete med Buzzador ~~

Äntligen har jag fått möjligheten att samarbeta med Buzzador igen och denna gång är det även tillsammans med Kvibille! Jag har fått testa Kvibilles nya ost Ädel Mild, vilket alltså är en mild ädelost.

”Kvibille Ädel Mild är en krämig och mild ädelost, den innehåller en vit Penicillium roqueforti, och passar utmärkt i matlagning. Tack vare sin vita färg är den perfekt i t.ex. såser, då den inte färgar såsen grå.” 

Har ni följt mig ett tag så borde ni veta vid detta laget att jag älskar ost så jag blev ju hur glad som helst över att få testa denna osten. Och om jag gillade den, ohja! Testade både att äta den som den var på lite kex och sedan att ha den i matlagning. Häromkvällen gjorde vi lite godare kvällsmat genom att laga pizza på tortillabröd och osten var en riktigt god topping. Denna ädelost tillsammans med lite parmaskinka, mums!

Så, Kvibilles Ädel Mild är en favorit hos mig, mild & krämig med mycket sälta, precis som jag gillar det.

#kvibilleädelbuzz #kvibille
#älskadeost #buzzador

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *