Karlstad-Haul

Här kommer det jag köpte i Karlstad igår, eller i alla fall det jag kan visa, det blev någon julklapp också. Innan ni får se måste jag dock bara kritisera klädbutiken New Yorker. Jag skulle kolla efter en vinterjacka igår nämligen, hade kollat runt på lite på nätet men inte hittat så mycket förutom att det fanns potentiella val på New Yorker, så vi gick dit typ först, testar en jacka jag vill ha i storlek XL för jag vill kunna få plats med en tjock tröja under och den går inte ens få över tuttarna. Gick igenom typ alla jackor som fanns där, allting var sååå smått, så jag blev typ jättebesviken och gick därifrån. Går förbi butiken Monki istället och tänker att det är väl samma där, att jag inte kan handla i normala butiker för jag är för tjock typ men hittar VÄRLDENS finaste jacka I STORLEK L, och den passar hur bra som helst, jätterymlig, kommer få plats med en tjockare tröja under och allt sånt. Huuur kan storlekarna få skilja så från butik till butik, det är helt galet. Det tråkiga är att jag hade sett mycket annat fint på New Yorker som jag hade velat ha också men jag kommer faktiskt inte stödja den butiken, för det är sjukt hur dåligt med storlekar de har, och hur små deras storlekar också är.
Men jaja, världens snyggaste jacka införskaffade jag på Monki igår, har velat ha en fuskpälsjacka i sååå många år men aldrig hittat den perfekta men nu äntligen. Och så även ett par vinterskor ifrån Skopunkten då mina gick sönder förra vintern. Bilden nedan gör dock inte jacka rättvisa tyvärr men det var så svårt att få en bra bild!


Och sedan var vi på Rusta och dom hade äntligen fått in den lampskärmen jag var ute efter sist gång vi var i Karlstad men inte hittade då. Och sist Stuvbutiken för att inhandla massa färg, en burk med svart färg, en burk med grå som dom blandade ihop på plats till mig för att få rätt nyans samt en häftgrund för att den gråa färgen ska fästa där jag ska måla!


Och det var alltså allting. Nu är jag mitt uppe i julstress, har långa do-to-listor att slutföra idag och i morgon så nu är det slut på lugnet framför datorn!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *