Julen 2018

Hej på er! Hoppas att ni haft en bra jul, det har jag verkligen haft. Två dagar av julfirande ligger nu bakom oss, en bra julafton med min familj och en bra juldag hos M’s familj. Mycket julmat och några fina julklappar.


Årets julkort. Detta är nästan enda gången på året som vi tar en bild ihop haha. 


Julaftons look. Jag hade på mig en jumpsuit ifrån Lager 157 och körde sedan ganska lättsamt på smink men smällde sedan till med röda läppar, det hör ju julen till!


Jag & mitt yngsta syskonbarn <3


Tomten kom givetvis på besök på Julafton. 


Och så vankades det julmiddag! 


Och sällskapsspel.


Min fina julklapp jag fick av M på julaftonsmorgon. Har tittat på den där krukan ett tag nu och älskar den. 


Och så juldagens outfit. Sedan tog jag inga bilder under juldagen, jag är typ inte riktigt lika bekväm att springa runt och ta kort på M’s familj som jag är med min egen, det märktes ju väldigt tydligt nu haha.

Så tog julen slut, i alla fall för oss, denna Annandag Jul var som vilken dag som helst, jag började med mitt projekt i hallen och även i matrummet faktiskt då en julklapp blev lite hjälp på vägen att kunna göra lite mer. Vad som sker i hallen tänker jag nog berätta i morgon då det just nu inte syns så mycket då bara förarbetet är gjort kan man väl säga. Men jag har varit igång heela dagen så nu är det soffläge och Game of Thrones, vi började kika om hela serien, lika bra så slipper vi krångla över vad som ska gå på tvn om kvällarna nu under julledigheten.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *