Jag målar!

Nu har jag spenderat två dagar med penseln i handen, jag håller som sagt på med ett litet projekt i hallen och resultatet kommer bli så bra när det är färdigt, dock blir inte det förrän söndag skulle jag tro. Men jag tänkte berätta för er vad jag håller på med!
Så här såg vår hall ut när vi vaknade igår morse:

Vilken röra haha. Men det jag håller på med nu är att måla den där bänken/hyllan som ligger i hallen. Den håller på att målas mörkgrå (och färgen jag fick blandat åt mig var precis den färgen jag hade sett framför mig), den vita spegeln på väggen håller på att bli svart och sedan ska det storstädas, rensas bort på skor och jackor som inte används just nu och sedan givetvis göra det fint på bänken. Detta låter väl kanske inte som något stort och så men en annan färg på möbler gör så stor skillnad egentligen och den var tidigare så gammal vit, alltså gulnat lite så det var inte fint alls. Jag ser så framemot resultatet i alla fall och kommer då att visa er före- och efterbilder. Och sedan på detta så fick jag för mig att jag skulle sy gardiner till matrummet (för hand). Hittade fint tyg i krossad sammet som jag håller på att sy gardiner på, och sedan ska jag inhandla nya bordstabletter och så, så även matrummet får sig ett litet lyft inför det nya året.


Här ser färgen i och för sig nästan svart ut, riktigt så mörkt är det inte men tänker att det kommer synas bättre när det är färdigt och ni får se lite bättre bilder.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *