Jag har blivit med Youtube-kanal!

Jaa ni vet ju vad jag pratat om de senaste dagarna, det var ju där med videos. Och i söndags så vågade jag prata om detta med M, och så visade jag han min video. Vi båda var väl överens om att kvalitén inte var nåt vidare men han tyckte att det var en kul grej och efter att vi pratat lite om det och jag fick lite bra support så bestämde jag mig för att köra på. Så jag har alltså blivit med youtube-kanal nu då. Planen är att göra en video i veckan och kvalitén kommer bara bli bättre, jag har beställt ett större minneskort till min kamera men de två första videorna är inspelade med min mobilkamera bara.

Jag är sååå obekväm framför kameran dock, men det kommer gå över efter några gånger, det lovar jag er! Och håna mig inte heller, det är inte lätt detta haha.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *