Jag är en fegis

God förmiddag! Hur är eran helg? Min är väldigt lugn. Det var inte många planer inför denna helgen, på ett sätt skönt men på ett annat sätt så kan jag känna att det blir lite tråkigt haha. Däremot har jag denna helg lagat mycket god mat, jag testade i fredags att göra potatisbakelser. Det var typ potatismos (pressad potatis blandat med lite smör) i en smördegsrulle, lite trixigt men blev väldigt gott och en rulle räckte gott och väl för två middagar till oss, så under fredagen åt vi fläskfile, som jag hade marinerat i flera timmar så den smakade riktigt bra helt igenom och under lördagen åt vi baconknyten med köttfärs i. Mums!

Så en bra mathelg då haha. Idag ska jag fortsätta min mathelg med vegetariskt, det blir Halloumigryta med spenat & paprika tillsammans med ris.
Igår kväll däremot, då var jag ensam hemma och tog modet till mig att sätta mig framför kameran, eller ja, min mobiltelefon för det var den enda med minne vid det tillfället. Jag filmade en liten video, hade the time of my life när jag redigerade den i drygt en timme och då insåg jag hur roligt videoredigering är. Alltså hur har jag inte kunnat veta detta tidigare. Dock är den här videon i sämst kvalité eftersom jag filmade när det var mörkt ute, och sedan hade jag även laddat ner fel redigeringsprogram så när jag allra sist skulle spara ner den som en video så sa programmet att om jag inte betalar 369kr där och då så får videon en vattenstämpel på sig. Så den blev ju lite förstörd då.. Jag har kollat på den där videon hundra gånger snart, och funderar på om jag vill lägga upp den eller inte. Vågar jag det tillslut så skulle jag nämligen vilja ha som ambition att ladda upp en video i veckan här på bloggen, och vad dem innehåller kommer variera. Men jag vet ju inte ens om jag vågar ladda upp något, jag har liksom inte ens nämnt för M vad jag har gjort, men jag skulle vilja berätta för honom och visa den där videon. Men jag kanske inte ens vågar det. Vi snackar en 1 minut och 30 sekunder lång video här, så inget märkvärdigt, det var ju bara för att testa men jag tycker att det blev lite roligt ändå. Jaa vi får väl se då haha.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *