Inga ursäkter

Asså skäms på sig. Vadå bortprioritera det som egentligen är roligast haha.. Ja hej på er, onsdag idag och jag har inte uppdaterat på hela veckan. Jag har inte haft fullt upp så det finns inga ursäkter heller. Men nu tar vi nya tag för denna vecka, känns som att det är standard att börja en vecka med total tystnad ifrån min sida. Behöver en bra måndagsrutin på bloggisen tror jag, vad nu det hade kunnat vara!

Jag sitter nu och håller på att ladda upp videon som ska upp på söndag, måste få det färdigt idag då jag ikväll ska åka till Emelie och hennes nya lägenhet. I morgon blir det Uddevalla för att handla och sedan ska vi spendera hela helgen med att inreda och komma i ordning där. Så videon ska fixas färdigt nu och jag behöver även ta tag i lite annat vettigt vid datorn som jag skjutit på denna vecka. Så väldigt spännande dag haha. Men jag ska försöka ta tag i denna uppdatering nu i alla fall, funderar på att fota en bild i timmen någon dag här framöver när det ändå kommer hända en del, men vi får se. Måste ju få tillåtelse av Emelie att hänga ut hennes lägenhet först haha.

Nä, nu bjuder vi på en selfie, från i lördags då makeup var on fleek och det intogs massa vin och det spelades sällskapsspel med gott sällskap!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *