Idol, mys & en bra dag

God dagens på er. Idag är det en bra dag och så är det bara haha. Men det var även bra fredagskväll igår, lagade god middag (det gömmer sig en hamburgare under ägget på bilden nedan, jag lovar haha), såg på Idol som var sjuukt spännande. Kollade ni på det? Är väldigt nöjd med de två finalisterna men det var väldigt jämnt mellan alla fyra och det var så svårt att förutspå vilka som skulle gå final måste jag säga! Vi hade det i alla fall riktigt mysigt och drack lite öl hemma också.


Idag går vi in i December månad och det är lite av en speciell dag idag men det tänkte jag berätta mer om senare ikväll. Vi har precis nu fikat lite och druckit kaffe, det blev premiär med lussekatter och ett beslut om att jag måste baka egna snarast. Så ska inhandla grejer till det senare idag tänkte jag. Och så har jag även idag hunnit att klä om granen. Var inte nöjd igår efter att jag hängt upp belysningen så idag tog jag bort och allt och började om, och nu blev det mycket bättre.


Nu ska jag städa lite här hemma och sedan ta det lite lugnt i soffan innan jag och M ska åka på middagsdejt. Min karl ska bjuda på mig på middag idag <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *