I mitt andra hem

Idag har jag åkt till mitt andra hem, huset i Tisselskog hos min bästis! Åkte bland annat hit att hjälpa Eme plugga i morgon men även för att umgås! Idag tog vi en tur till Ed, dels för att lämna Luckie till Emes mamma men så hann vi även med en tur på Karlssons precis innan stängning! Där fyndade jag en ljusstake som i sin tur ledde till ett nytt litet måleriprojekt när jag kommer hem, tänkte visa er detta när jag kommer hem på torsdag! Eller fredag kanske. Men jag känner på mig att det kommer bli snyyyyggt! Men ah, inget vettigt gjort idag, bara hängt och chillat, och resten av kvällen kommer fortsätta i samma spår, dock ser jag framemot att lägga mig i sängen för Eme har tv vid sin säng så man kan somna framför film och det gillar jag haha!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *