Helgen

Så var helgen slut. Började ju bra med bästis-häng och sedan åkte jag hem och på kvällen så blev det thaimat med M innan Idol började! Så fredagen var ju ganska lugn då, rätt skönt!


Lördagen var andra bullar däremot. Åkte till Säffle på förmiddagen för att det var marknad där, dock var den rätt så liten och det fanns typ inte så mycket. Känns som att alla marknader krymper för varje år som går, tråkigt ju! Men marknadsgodis blev det givetvis och så passade vi på att ta en sväng till Dollarstore när vi ändå hade vägarna förbi. Skulle kika på sammetsgardinerna där men dom fanns inte kvar.. Vill köpa gråa till vardagsrummet nu efter renoveringen men får väl kika någon annanstans då! I alla fall, när vi kom tillbaka hem så åkte vi nästan direkt till en av M’s kompisar och drack kaffe och tjötade där en stund innan vi åkte hem och käkade middag. Pasta med någon form av fläskfilegryta typ, en snabb variant i stekpannan, men det blev riktigt gott!


Och nu till det tråkiga.. Jag vet inte vad som är fel på mig, men något är nog inte helt normalt. Jag har som träningsvärk i benen och armarna, utan att ha tränat givetvis. Det gör faktiskt rätt ont, det känns inte direkt på morgonen men så fort jag har gått upp och gått omkring lite så värker det med en gång, värst är i smalbenen men kommer även till armarna då och då. Fy säger jag. Får se om det ger sig under veckan annars får jag väl tillslut ringa till vårdcentralen men jag blir typ orolig över att det ska vara något samtidigt som jag tänker att det inte är något och att det kommer gå över. Vi får väl se helt enkelt.

Idag har vi förresten haft fullt upp med. I morgon bitti kommer målarna så har tömt matrummet, plockat undan mycket i köket och i vardagsrummet har vi flyttat alla småsaker in till gästrummet så står de stora möblerna i mitten av rummet. Men något bra har vi fått ut av detta! Nämligen TV i sovrummet! Jag älskar ju egentligen att ligga i sängen och kolla på datorn och så, och ännu bättre är ju en tv. Så jag och M har nu gosat ner oss i sängen för resten av kvällen, och jag kommer nog ha tufft att gå upp i morgon när tvn är här haha!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *