Helgen är på ingång

Hej och trevlig helg! En ny helg står nu framför oss, och vad sker denna helgen då? Idag är det hemmamys, ska laga någon form av tacos och sedan plöja den där nya svenska netflix-serien. I morgon däremot händer det andra grejer, vi ska ha överraskningsfest för M’s morbror och äta riktigt god mat. Ska jag vara ärlig så är jag mest taggad inför maten, födelsedagskalas i alla ära men ska det serveras viltkött är jag inte sist vid bordet liksom haha. I stort sett hela dagen kommer gå åt till det där kalaset i alla fall så lördagen är planerad. Söndagen däremot är jobbsöndag för M så det blir lugna puckar  hemma i alla fall, får väl se om jag hittar på nåt eller om jag bara tar det lugnt jag med.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *