Helgen

Hej på er, hoppas att ni haft en bra helg och är nu redo inför en ny vecka. Min helg har varit bra, det var mys på hög nivå under fredagskvällen, lagade god mat, sötpommes med fläskfile och lite goda såser, spelade lite spel och sedan kikade Idol! 

Lördag gick i ett typ, hade tänkt att jag skulle uppdatera bloggen då men jag hann faktiskt inte. Jag städade lite hemma på förmiddagen innan jag lockade håret och sedan for till svärisarna för att passa deras katt. Så vi hängde där ett tag och sedan gick vi till stan och käkade middag, blev italienskt. Och det tog väääldigt lång tid att få maten så det slutade med stress hemma för min del. Efter maten skulle vi nämligen hem för att fixa oss inför Halloweenfest, men hann i tid som tur var men det blev lite väl stressigt för mitt tycke. Så var det sedan Halloweenfest med trevligt folk, och sedan gick vi hem återigen till svärisarna där vi skulle sova.


Söndag bestod av lugn och ro. Behövdes en sådan söndag, ligga på soffan och ta lugnt och avsluta dagen med pizza Krångligare än så blev det inte! Och det var vår helg! En bra helg måste jag säga.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *