Helg!

Och så blev det fredag och helg. Jag städar lite smått hemma idag, det är ju så skönt att börja helgen med ordning och reda tycker jag.

Det blir en hyfsat lugn helg skulle jag tro. Som vanligt börjar vi helgen med god fredagsmiddag, ska testa att göra krossad potatis bland annat och sedan ska vi inte glömma bort att det är premiär av Talang idag, perfekt tidsfördriv en fredagkväll tycker jag. I morgon Lördag har vi inte så mycket planer på dagen, blir nog bara lugnt hemma men på kvällen ska vi över till grannarna, spelkväll eller fest eller vad det nu var haha. En fest med fokus på sällskapsspel kanske det var. Ska bli spännande i och med min alkoholfria månad haha. Jag var faktiskt på systembolaget igår och köpte en flaska alkoholfritt rött vin, mina förväntningar är inte höga men jag hoppas att det smakar bra i alla fall! Det är helgens enda planer hittills i alla fall, så blir mycket lugn och ro hemma ändå.

På tal om helg hörrni, vill ni baka något riktigt gott som räcker hela helgen (i och med dess mäktighet haha) plus lite till? Testa den kladdkakan jag och M bakade i söndags, länkar receptet nedan.

https://www.tasteline.com/recept/kladdkaka-med-dulce-de-leite/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *