Heeeeeeelg!

God förmiddag och trevlig helg! Jag har haft en ganska stressig förmiddag, eller asså, stressen är endast på mig själv då jag överdriver haha. Jag vaknade först tidigt idag, halv sju för att vinka av Emelie när hon gick till tåget och sedan somnade jag på soffan och var sjukligt seg i flera timmar, och så hade jag tvättid klockan 10. Och eftersom att jag i stort sett sov till klockan 10 så blev hela förmidddagen framskjuten liksom, jag har liksom min lilla to-do-lista att göra innan M vaknar på fredagar, men idag hade jag inte ens kläder på mig när han vaknade. Men nu har jag typ kommit ikapp med dagens sysslor. Väntar på att det sista ur tvättstugan ska bli klart, sedan ska vi åka iväg och veckohandla, när vi kommer hem hoppas jag på att jag hinner måla på vad som förhoppningsvis kommer bli min nya ljusstake till matrummet och sedan blir det pizza till middag idag. Det händer då och då att jag får en sjuklig craving efter pizza, och igår var en sådan dag så det får bli pizza till middag idag. Ändå mysigt att käka på en fredag kanske!

Den här helgen har jag lite saker som ska göras, i morgon vill jag spela in söndagens youtube-video, har inte bestämt om jag ska göra en sminkvideo, typ en Get ready with me eller om jag ska göra en till tag. Och städa hade behövts göras också, och sedan önskade M att vi käkade pulled pork så den ska ju stå och puttra hela dagen så där behöver man ju också hålla ett litet öga, det kanske är en slowcooker man ska skriva upp på önskelistan.. Och söndag behöver jag ju då redigera, samt städa skulle jag tro för allt kommer inte bli av under lördagen. Och så vill jag även hinna baka hallongrottor för nu är frysen tom på fika!


Dagens outfit, återigen svart.. haha. Jag har zero klädinspiration just nu så ett par svarta leggings och en svart topp är standard för mig just nu. Tråkigt kanske, men jag trivs så..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *