Förnya hemmet med nya posters

Annons för Desenio.se

Som ni nog redan vet så älskar jag att pryda mina väggar i mitt hem med posters. Och ska jag ha nya posters vänder jag mig alltid till Desenio. Jag går i tankarna att förnya lite posters här hemma, det känns ju ganska passande nu när det är nytt år och jag ändå är igång och inreder om här hemma. Går ni i samma tankar som mig? Längre ner i inlägget delar jag med mig av en grym rabattkod.

Desenio har verkligen det mesta, bra och passande posters till varenda litet hörn i hemmet. Här är min senaste tavelvägg, som jag satte upp i början av hösten.

Med koden BEXX får vi nu 25% rabatt på en hel beställning på Desenio (adlink), koden är gilitg till den 17 januari 2020, så det gäller att agera med en gång!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *