Ett foto i timmen – följ med på min dag

  • God morgon, klockan fick ringa 08.00 då lite äventyr stod på schemat idag! Dagens outfit, svart, svart & svart haha! Och så dags att åka buss! Resan går till.. .. Bäckefors! Av alla ställen.. Jag och Emelie åkte dit på lägenhetsvisning och fem minuter senare så hade hon blivit med lägenhet! En bra lägenhet så det var inte läge att tveka, så kul för henne! Planeringsfreak som man är så började vi planera direkt, i mars blir det dags och jag har fått uppdraget att inreda heeeela lägenheten! Och sedan var det dags att börja röra sig hemmåt! Med stop i Bengtsfors! Och sen hem till Åmål! Hemma var de dags att korka upp, skål för Emelies nya lägenhet och sedan dra igång med middag! Idag blev de pasta med kyckling, bacon & sånt där göttSedan äntligen dags att få chilla lite i soffan, men mitt mål var i alla fall att ta bort mina fransar, efter nästan tre veckor var dem ganska slitna, många hade lossat och så där. Älskar min fransförlängning men det är skönt med en paus då och då! Och sedan fortsatte jag med min vanliga torsdagsrutin, tvätta håret!
  • Äntligen har ett av mina favoritprogram börjat igen, Sveriges Mästerkock!Och så fortsätter sedan kvällen i soffan, så det får räcka för denna dagen. Tack för att ni följt med denna dag <3
  • Write a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *