Ett foto i timmen – 9 Jan

Hej på er! När jag låg i sängen i morse funderade jag lite över vad jag skulle blogga om idag, såna här vanliga vardagar finns det inte så mycket att skriva om ju så jag behöver väl egentligen vara lite kreativ, dock hade jag inte så bra fantasi idag haha. Så det blev Ett foto i timmen, det är ju ganska kul.

Otroligt segstartad morgon, det kan inte finnas många människor som är så trött som jag är på morgonen. Det är helt sjukt.

Efter många om och men var det dags att kliva upp och ta sig an den här dagen.

Och så blev det en promenad till stan och tillbaka för att komplettera från gårdagens veckohandling.

När jag kom hem var det äntligen dags att äta. Jag kör just nu på periodisk fasta och kommer göra det på vardagarna i några veckor så en frukost kl 12 satt riktigt bra haha. Man är ganska hungrig när man skippar frukosten på morgonen.

Dags att ta tag i köket. Plocka ut diskmaskin och ta reda på all smutsig disk.

Sedan ett litet avbrott i vardagen. Då och då kan jag tycka att det är lite kul att spela lite sims, men jag tröttnar väldigt fort.

Som sagt, en och en halv timme räckte för spelet så lika bra att fortsätta med vardagssysslor. Byta sängkläder och tvätta stod sen på agendan.

Chill emellan tvättarna. Och i väntan på att M skulle komma hem ifrån jobbet.

Kaffe-leverans av bästa Kaffekapslen. Dom har nyligen fått in Starbucks-kaplsar så jag har typ sett framemot att våra kapslar skulle ta slut så det var dags för ny påfyllning, ska bli kul att testa att något nytt!

Middagsdags. På torsdagar blir det ofta korv med bröd, och idag var det verkligen en sån torsdag.

Soffläge. Och så blir det inget mer idag. Klockan åtta är det Sveriges Mästerkock igen och då blir det ju givetvis att kolla på det, sen går vi nog och lägger oss i sängen och kollar på Modus. Så det får räcka med bilder för idag, blir bara samma sak annars.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *