Ett år

Jag kom på häromdagen att det nu första December är ett år sedan jag flyttade till Åmål och jag & Mathias blev sambos och då sa jag mest på skoj att jag skulle fira med Åmål att staden fått ha mig som invånare ett år men tydligen hade då M börjat fundera på detta. I torsdags när vi planerade veckans måltider bestämde vi oss för att käka middag ute idag för att ändå mysa lite extra den här dagen och det blev helt plötsligt en liten date night. MEN idag har Mathias tagit detta med aniversary på stort allvar. Han var väldigt mysko i förmiddags när han helt plötsligt skulle iväg till återvinningscentalen och frågade inte ens om hjälp och när jag sa att vi kunde ta det på eftermiddagen när vi ändå skulle iväg så sa han att han ville ta det nu för att han var trött på skiten. Jag tänkte inte på det så mycket först men efter att han varit borta ett tag så började jag fundera på om det var nåt speciellt han var iväg och gjorde och jadå vad rätt jag hade. Strax efter kommer han in med en bukett rosor och en chokladask och säger att han ville skämma bort mig lite extra idag då det faktiskt varit det bästa året hittills, att han var så glad över att jag flyttat till Åmål för att bo med honom och så. Så gulligt.


Till chokladälskaren, Merci är enligt mig den bästa chokladasken och det vet M om, han lägger det mesta på minnet. 


Dagens outfit, eftersom jag äntligen hittat strumpbyxor så körde jag idag på min favoritklänning ifrån Gina Tricot, den är såå bekväm, det är som att ha mjukiskläder på sig haha. 


Och middag på Verona. Jag åt fläskfile med kanterallsås & pommes och ett glas vin till. M tog en pasta och en lättöl till då han körde.
Nu är vi hemma och ska snart mysa ner i soffan och kolla på Livet efter dig som går på tv4 sen.

Alltså världens bästa karl har jag känner jag. Tänk vad mycket han gör mig hela tiden och vad mycket kärlek jag får varje dag, det är helt sjukt faktiskt att jag har det livet jag har ändå. Allt jag behöver och kan önska mig, vilket liv ändå. Och så får jag dela det här fantastiska livet med någon jag älskar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *