En dag när det flyter på.

Idag är det verkligen en ”sitta-vid-datorn”-dag. Har suttit konstant i två och en halv timme nu och gjort allt möjligt, fixat videos till yt, mailat lite, och nu är det dags att gå över till bloggen och lägga ner lite tid här innan det är dags att laga middag och så. Men idag är det en sån där bra dag där allt flyter på, jag kommer på inlägg & videos jag vill göra och jag får helt enkelt ihop allting, det är bara så skönt dessa dagar. Efter middagen i alla fall ska jag och M åka till hans bror och dricka lite kaffe och när vi kommer lär det väl vara kvällen och dags att ta tag i kvällsrutinerna. Ikväll är det dags att tvätta håret och göra sig lite snygg inför Alla hjärtans-dag. Detta är andra bad-hair-dagen i rad så ska bli gött att känna sig lite fräsch igen. Jag håller förresten på att spela in en vlogg, en veckovlogg där jag alltså vloggar lite varje dag och jag tror att jag ikväll då ska visa hur jag gör med mitt hår just nu, jag har ju nämnt strumpmetoden för er och det är väl dags att visa. Den vloggen kommer upp söndag eftermiddag/kväll så håll ut haha. Nackdelen med att både blogga och vlogga är att det lätt kan bli mycket samma liksom, saker ni läst om under denna vecka kanske ni får se i vloggen men det är liksom inget jag kan göra åt det haha, men sen å andra sidan kan det väl vara roligt att hänga med lite mer i videoformat än i bara text, jag vet inte men det är lite så jag tänker!


Alltså, jag MÅSTE ha tvn i bakgrunden när jag sitter och grejar med annat. Jag klarar inte av om det är tyst så tvn är jämt på om förmiddagarna här hemma!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *