Det var de där med taklampa då

Jaa det var ju där med taklampa då. I slutet av förra året fick jag ju idén att det snart är dags att byta ut taklampan i matrummet, jag har ju ändå haft den i snart fem år så det är väl ändå okej att bara fundera över vad nästa ska bli. Vad det kommer att bli vet jag ju inte än, finns så många finna olika modeller, och så funderar jag på om man vill tänka simpel eller stort. Men just nu går tankarna i dessa nedan:


Cape Town ifrån Mio har jag haft ögonen på länge, vill jag ha något lite större så kan denna vara ett bra alternativ. Men sedan går tankarna mycket i enkelhet och simpelt, då har vi två från IKEA jag gillar väldigt mycket. Någonstans i mitt hem vill jag ha glaslampskärm i alla fall, blir det matrummet får vi väl se, men det är så snyggt och stilrent tycker jag så någonstans hade jag velat ha en sådan i alla fall. Men sedan så kan jag tycka det är fint med enkelheten i Skurup, bara svart & simpel! Vad tycker ni, vad hade passat bäst tror ni?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *