Det är helt tätt

Som vanligt när jag försöker få hjälp av sjukvården så blir det inte bra. Jag nämnde ju igår att jag blev rekommenderad av en sköterska på vårdcentralen att köpa Revaxör, lösa upp vaxet i örat och sedan spola. Jag har följt anvisningarna på förpackningen tre gånger, det har inte alls kommit ut mycket vax, i stort sett ingenting och all vatten jag spolat in i örat har bara gjort det helt tätt. Det är som världens sjukaste lock för örat, hör absolut ingenting på det örat och hur mycket jag än spolar så blir det inte bättre. Jag har legat på soffan och grinat en timme nu typ, asså hade jag vetat igår att jag skulle få lock för örat och halvdöv så hade jag ju stått ut med lite öronvärk.. Så nu tänker jag inte droppa mer revaxör i örat och jag tänker inte heller spola mer utan låta allt torka ihop och hoppas att det släpper. Men jag får väl ringa vårdcentralen i morgon igen.. och så kanske jag kan få en tid och få hjälp att bli spolad men det är bara så töligt.. Varför kan det inte funka från början liksom..

Så en bra dag med bra känsla idag blev inte bra alls, jag känner mig bara ledsen och besvärad. Det är ju ganska frustrerande att vara helt tät i örat liksom.. Jag har i alla fall fina fransar.. haha

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *